Kennel madam blå

Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Skrevet af Nina, d. 14-05-2017

Hej Rikke.

Vi hentede Chili hos dig d.6/4-17. Lige siden den dag, har han beriget vores hjem med kærlighed, sjov og liv.
Chili er uden sammenligning - den dejligste hund man kan tænke sig. Han er klog, rolig, lærenem, kærlig og hele familiens midtpunkt❤️❤️.
Han er daglig med mig på arbejde og tager alle mine kunder med storm
Så kæmpe stor tak for dit fantastiske arbejde med dine hvalpe - vi anbefaler dig til alle vi snakker med.

De bedste hilsner fra Chili og familien

E-mail:

@gmail.com

Knirketrolden

Jeg elsker at være med min familie i sommerhus ved Vesterhavet!

Skrevet af Ida, d. 09-05-2017

Hej Rikke

Her et en lille hilsen fra Tilde født d. 13.06.16 ❤️

Hun er den dejligste, blideste og kærligste hund! Hun er blevet hele familiens baby og alle passer simpelthen så godt og kærligt på hende. Der går ikke mange minutter, hvor hun ikke får kys eller kram!

Tilde har stjålet sin mors hjerte fuldstændig. Jeg fortæller hende dagligt, hvor meget jeg elsker hende og at jeg nok skal passe på hende altid. Jeg føler, hun gengælder det hver eneste dag.

Vi havde lidt "problemer" med renlighed og lidt voldsom leg. Men Tilde er ikke engang et år og er kommet over hendes unoder.

Tak for den dejlige lille hundevaps - vi lover at passe godt på hende og herhjemme er vi enige om, at hun bliver 20 år ❤️

Potedask fra Tilde og hendes mor

E-mail:

@hotmail.com

Ida.sigaard

Jeg elsker at være med min familie i sommerhus ved Vesterhavet!

Skrevet af Ida, d. 09-05-2017

Hej

E-mail:

@hotmail.com

Ida.sigaard

Jeg elsker at være med min familie i sommerhus ved Vesterhavet!

Skrevet af Ida, d. 09-05-2017

Hej

E-mail:

@hotmail.com

Ida.sigaard

Skrevet af Lone Holmgaard, d. 23-04-2017

Billeder til tekst fra Maiken :) Trille basse

E-mail:

@aalborgzoo.dk

loho

Skrevet af Maiken Holmgaard, d. 23-04-2017

Hejsa Rikke. Vi har simpelthen den sødeste og sjoveste vuffer, man overhovedet kan ønske sig!
Trille er faldet super super godt til her hjemme, hun har endda sin helt egen plads på sofaen (med tæppe selvfølgelig), og fået en masse legetøj i indflytter gave.
Hun har ekstremt meget energi til tider, hvor at hun løber marton ude i haven ;)
Gå og køreture, er også Trilles ting, hun elsker det, vi skal bare nævne det, og så står hun klar ved døren med det samme :D

Min mor og jeg er så glade for at vi kom til dig da vi skulle have hund, for vi har fået den bedste i flokken, efter vores mening i hvertfald!

Stor stor krammer til dig og din familig fra Trille-bassen, Maiken og Lone

E-mail:

maikenholmgaard

@hotmail.com

Skrevet af Charlotte Stryg, d. 17-04-2017

En hilsen fra Herman, som bor i Nykøbing Falster og fylder 1 år i dag d. 17/4-17.
Han er Westi/Maltser og en god blanding
af begge racer. Han har blød pels, som en Malteser, og det er en udfordring at holde den. Herman er livlig og glad og dygtig til at være alene hjemme. Elsker alle andre hunde og mennesker, som han møder på sin vej.

E-mail:

@outlook.dk

chs1

Skrevet af Jytte, d. 29-03-2017

Så fik vi taget os sammen til at skrive her. Den 27 dec. 2016 hentede vi vores lille guldklump "Fister". Den mest bedårende hvalp, som giver glæde hver eneste dag. Han faldt hurtigt til og var tryg i omgivelserne. Vi er startet på klik-træning, hvilket han nyder og er meget dygtig til. Han elsker at lære nyt og det hænger ved. Alt i alt må vi sige, at vi har fået en fantastik, harmonisk og glad hund. Han er glad når hans mennesker er omkring ham, men klarer også at være alene hjemme uden at ødelægge noget som helst.
At få en så velsocialiseret, glad og harmonisk hund, skyldes at Rikke gør det kæmpe arbejde der skal til i hvalpenes første tid. Hun er eminent og dejlig at møde i samværet med sine hunde, tydeligt at de alle er vilde med hende. Alle hunde har det godt og de er alle lette at komme til. Fantastisk sted Kennel Madam Blå

E-mail:

@gmail.com

daubjerg4

Skrevet af Thea , d. 15-02-2017

Hej Rikke.
Uffe er en livlig, glad og meget nysgerrig hvalp. Han vil snakke med alle når vi er ude og gå tur - hunde som mennesker. Han har allerede lært at sitte på kommando og "blive" på håndklædet når han kommer ind efter at have været ude.
Ingen uheld indenfor da han er god til at søge vores bryggers når han skal ud.
Han elsker at møde mennesker og når vi har gæster tager det ikke mange minutter før han er hoppet op i deres skød - simpelthen så skønt! Bilerne, knallerterne siger han heller ikke noget til.
Tak for en helt igennem fantastisk hvalp, som er nysgerrig, godt socialiseret og glad.
Vi kan helt klart anbefale dig til andre som søger hund - du er meget professionel, sød og vil uden tvivl dine hunde det beste.
Mangler hilsner fra Vordingborg , Thea & frederik :)

E-mail:

Thea-kej

@hotmail.com

Hjemmeside:

Skrevet af Merete, d. 14-02-2017

Kære Rikke. Jeg har fået jordens dygtigste hund. Hun sover om natten. Sætter sig ved min støvler når hun skal tisse, besked om at vi skal ud. Hun er glad og nysgerrig.
Kh Merete

Skrevet af Nina Gebhard, d. 01-01-2017

Godt nytår fra Preben, som har fundet den rette hylde :)

E-mail:

@hotmail.com

nina_hansen6

Skrevet af Dorethe Tinge, d. 26-12-2016

Hej Rikke.
Nu har Snoopy boet hos os i halvanden uge, og han er den dejligste og frækkeste hvalp. Han har det godt på alle måder, tydeligt at mærke han fik en god start på livet.
Glædelig jul til dig og dine og godt nytår.
Mange hilsner Dan, Dorethe og Snoopy

E-mail:

@tinge.dk

dorethe

Skrevet af Nina & Thore, d. 12-12-2016

Hej Rikke

Nu er der gået lidt over en uge siden vi hentede lille Preben ved dig. Han og Kurt kommer rigtig godt ud af det med hinanden, og det er en fryd at se de to lege sammen. Kurt er super glad for at have fået en lillebror

E-mail:

@hotmail.com

nina_hansen6

Skrevet af Josefine, d. 28-11-2016

Lige en lille fødselsdagshilsen fra Raffi, som bliver 1 år idag :) Jeg trives rigtig godt her i det nordjyske, og dialekten er jeg ved at vænne mig til, men det ik altid jeg lystre, og så bliver hende min ejer lidt skrap, meen så skal jeg bare lige blinke lidt til hende, og så det glemt igen ;) Jeg er kongen i huset og vil helst bestemme, men den går ikke altid :) Hils alle de andre hunde, og skulle hilse fra min roomie aka Josefine. Kærlig hilsen Raffi

E-mail:

josefine_vn1

@hotmail.com

Skrevet af signe leutholtz, d. 03-08-2016

Hej Rikke.
Vil lige sende en hilsen fra Odense, hvor vores Bichon Havanais hvalp er faldet rigtig godt til. Den er en fantastisk god hund. Vi har nydt sommerferien fuldt ud sammen med ham. Han er nu 4 måneder og er meget tæt på at være renlig. Det er nu meget sjældent, den har uheld indenfor. Den er glad for at lege i haven og er blevet så dygtig til at gå tur og meget interesseret i andre hunde. Heldigvis bor vi meget tæt på "Hugo", som er 8 måneder og også er fra ét af dine kuld. De leger meget tit sammen og er vilde med hinanden. Jeg tror, de kan mærke, de kommer fra samme dejlige familie.
KH
Signe (Odense)

E-mail:

signe.leutholtz

@hotmail.com