Kennel madam blå

Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Skrevet af Christina , d. 30-11-2017

Hej rikke :)
En lille hilsen fra os. Vi har nu haft Lotte i 2 år, i de to år har hun vidst os, at hun har verdens bedste sind. Hun er mild, nem og en smule fræk ;) efter vi blev forældre er det blevet bekræftet igen, hun er så god med børn, de kan gøre alt og hun finder sig i det hele. Så det er verdens bedste lille hund :)

E-mail:

@live.dk

Harbo-1991

Skrevet af Arne Christensen, d. 02-11-2017

Hej Rikke
Så har vi fejret 1 års fødselsdag for Sille og trives godt i Kalundborg. Sille får simpelthen så meget ros - selv til hundetræning - og også alle dem vi møder på gaden/vejen synes Sille er meget flot. Får også ug hos dyrlægen. Så vi er glad at vi ved at Sille har fået en god start hos Madam Blå som vi naturligt kan anbefale.

E-mail:

blegdammen5

@ka-net.dk

Pyyy hvor bliver man træt af at lege og undersøge alting♥️☺️

Skrevet af Linette Nielsen, d. 16-10-2017

Hej Rikke.
En hilsen fra Herning og lille Lady.
Hun er ved at falde godt til. Hun er god til at gå med snor og renlighedstræningen går super. Natten er lidt en udfordring for hende. Men hun har fået en varme bamse, hun putter sig ind til og en kæmpe bamse (magen til den hun kender fra dig). Det hele har hjulpet lidt. Men hun er simpelthen så sød, skøn og meget tillidsfuld. Det betyder meget at, du har givet hende sådan en god start på livet.
Hilsen Linette & familie.

E-mail:

Ulrik_linette

@icloud.com

Jeg er blevet rigtig fræk

Skrevet af Pia Lyng, d. 12-10-2017

Hej Rikke. 1000 1000 tak for skønne Ella. Vi kom godt til Virum. Ella kastede ikke op og sov det meste af turen.Hun er blevet rigtig frøk. Har allerede gnavet min ledning over til min symaskine men så har jeg lært af det. Hun er blevet godt modtaget af hele familien Alle vil passe hende så det er jo skønt. Stort knus fra Elle og Pia

E-mail:

@hotmail.com

pia.lyng

Skrevet af Mia, d. 20-08-2017

Blot en lille sommerhilsen fra Randers... vi er så lykkelige og vildt forelsket i det lille væsen som nu er en hel del af vores familie... Marko ❤️

E-mail:

@hotmail.com

Miafrandsrn27

Skrevet af Sofie Bjerre , d. 20-08-2017

Jeg har fødselsdag hvér måned ;)

Hej hundefamilie :)
Her er en lille hilsen fra mig i den anden ende af limfjorden. Jeg er lige fyldt 10 måneder og jeg er (i følge min mor) den skønneste følgesvend der overhovedet findes!

Jeg blev i løbet af meget kort tid renlig og god til at omgåes vores gæster samt andre hunde. Jeg har finde jeg ankom gået til lydighedstræning hver onsdag og jeg skal om få uger til min første lydighedsprøve. Jeg er den mindste på hele holdet, men jeg er trods alt blandt en af de mest lærenemme på holdet i følge vores hundetræner. Det bedste jeg ved er at blive sluppet løs langs vandet og bare løbe alt hvad jeg overhovedet kan.

Det var en lille hilsen fra mig, Conrad (Havashu) <3
Født 16/10-16 (Nutte's kuld)

E-mail:

@gmail.com

sofiebvp

Skrevet af Edel Gadeberg, d. 16-08-2017

Hej Rikke . Vi hentede vores (boomer) Fie D.1/8 hun var den mindste i kullet og den mest forsigtige hvalp i kullet . Nu er hun fuld af numre klatre endda i en lille rododendron træ, hun er glad for at lære nye ting og være med på tur, er næsten renlig, har sovet i sin kurv fra 1.nat. Vi er meget glade og stolte af Fie ❤️🐾❤️ Så tak Rikke for den skønneste lille guldklump ❤️

E-mail:

mie.emg

@live.dk

Skrevet af Charlotte Lauridsen , d. 09-08-2017

Hej Rikke

En lille hilsen fra Frida, som er kommet til København. Hun er en lille lækkermås, som vi ikke kan få nok af at nusse.Lille stille frk. gul, som hun hed hos dig, er i den grad faldet til, og hun er bestemt ikke stille længere. Der er fuld fart på, når ikke hun sover. Hun sover om natten, men holder ikke helt tør, og hun fortæller os ikke, at hun skal, heller ikke om dagen, så det er om at ha' et øje på hende hele tiden. Vi er begyndt at øve at være alene hjemme, og det går rigtig fint. Hun piver ikke, når vi går, og når vi kommer hjem igen, ligger hun som regel og sover. Hun kommer stort set hver gang, når vi kalder på hende, og hun ved, at når hun har besørget ude, får hun en guf.

En kadeau til dig, Rikke. Vi har været forbi og hilse på vores dyrlæge, og han havde kun ros til overs. Han synes, at Frida er meget tillidsfuld, når man tænker på, at hun kommer fra en stor kennel, og så er hun meget fin i muskulaturen.

Vi glæder os hver dag over den lille prinsesse og er glade for, at vi kørte helt til Lemvig for at hente hende :-)

De bedste hilsner fra Fridas familie

E-mail:

yrsa_solberg

@hotmail.com

Skrevet af Britta Jensen, d. 18-07-2017

Foto af Augusta og Cody

E-mail:

@gmail.com

bridesoe

Skrevet af Britta Jensen, d. 18-07-2017

Foto af Cody, Abbie og Augusta :)

E-mail:

@gmail.com

bridesoe

Skrevet af Jette Christensen frederikshavn, d. 08-07-2017

Hej Rikke. Nu er det 3 mdr. siden at vi hentede Munter, og han bliver sødere og frækkere for hver dag. han er en rigtig Havaneser. Lærenem og det gik hurtigt med al blive renlig, og sidde pænt og vente når man skal tørres lidt ,når man har været ude i den våde skov. han er med i skov og på strand og i cykelkurv på ture. han har tre legekammerater på samme alder ca. så han er glad og tilfreds. endnu engang tak for en dejlig hvalp Rikke. Kærlig hilsen Jette og Kurt Frederikshavn.

E-mail:

@gmail.com

4647jckc

Skrevet af Henriette Kjær, d. 07-07-2017

Hej Rikke.

Her en lille hilsen fra os og vores lille dejlige Fie-hund 🐶. Der er nu gået en uge - og hun har overrasket os positivt hver eneste dag.
Dygtig og lydig - sjov , kærlig og total nuser dejlig ❤️. Stort set renlig - kun "tisse-uheld", der kan tælles på en hånd. Oppe en gang natten - så nattesøvnen får vi også 👍. Har overhovedet ikke savnet sin mor eller hendes legekammerater.
Vi er såh glade for hende og vi vil gøre ALT for, at hun får et fantastisk godt og langt hundeliv 😍❤️🐶.
Så af hjertet TAK for den skønneste lille Boomer.
Kh og små vuf fra
Fie - Henriette og Henrik.

E-mail:

@gmail.com

Henriettefie

Skrevet af Britta Jensen Stenløse, d. 30-06-2017

Hej Rkke.
Så fik jeg endelig taget mig sammen til, at skrive.
Vi har talt sammen en del gange både pr. Telefon og via SMS, men du skal,også,have lidt til gæstebogen.

Vi hentede lille Augusta d. 1 august 2016.
Hun har kun bragt glæde og kærlighed med sig og hun er en dejlig solstråle, at vågne op med hver morgen.

Vi har lige haft hende med på,ferie til Italien og hun var fantastisk både under flyveturen og på campingpladsen og alle steder hvor vi befandt os.

Hun var samtidig genstand for megen opmærksomhed og vi var bare rævestolte!

En af vores bekendte har efterfølgende hentet
lille herrevovse "Cody" - som vi skal passe her
i jule md. I 14 dage og deres møde med hinanden har været ganske fantastisk.

Vore naboer har også,hentet lille pigevovse "Abbie" - og her har Augusta fundet sin soulmate.
De leger hver dag sammen - og lille Abbie er en en sand mester i, at finde smutveje ind til
vores have for, at lege!

Alle 3 vovser er bare noget af det bedste, som er sket for os alle sammen............
og jeg kan kun sige til alle, at købe hund hos Rikke er bare 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Kærligt Augustus mor (Britta).

Skrevet af Tina Jensen, d. 05-06-2017

Hej Rikke
En hilsen fra Mille i Nibe, der bliver 1 år i morgen. Vi har den skønneste, nemmeste, mest charmerende og godmodige havashu, som vi hentede på Kennel Madam Blå i august 2016. Den elsker gåture, hygge i haven og at møde andre hunde og deres ejere - den er sikker på, at alle vil snakke med den. Vi vil helt sikkert anbefale andre at købe hund hos dig. De bedste hilsner fra Mille

E-mail:

@gmail.com

tina.odjensen

Skrevet af Mia Degn Frandsen, d. 31-05-2017

Hej hej... Nu er der kun to dage til vi kommer og henter lille Marko. Vi kan næsten ikke vente længere. Vi er så spændt og glæder os. Vi ses inden længe.

Jeg er jo voksen nu og må opføre mig ordentligt og ikke stresse familien også om natten fordi jeg sover i dobbeltsengen ...