Jeg hygger i sengen med min storebror, Hugo!

Kennel madam blå

Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Skrevet af Pia, d. 24-04-2018

Skønne Hector snart 1 år, vi vilde med ham❤️

E-mail:

@gmail.com

Godskesen.p

Skrevet af Stephanie Larsen, d. 24-03-2018

Hej Rikke, i dag bliver vores lille bisse et halvt år, og han er så dejlig, vi er så glade for ham, han giver så meget glæde i vores familie og er virkelig fræk. Tak for vi har fået den mest fantastiske hvalp🐶😍

E-mail:

stephanie1708

@live.dk

Skrevet af Trine Fisker, d. 20-03-2018

Så blev havamalten Carlos et 1/2 år....han er så skøn og gør vores liv komplet.
Vores yngste datter knus-elsker ham og hun morer sig meget over de sjove ting han laver. Vi er begyndt til hundetræning og det er godt for ham for han elsker det
Så atter tak for en skøn hvalp

E-mail:

@live.dk

Trine.mikkel

Skrevet af Gitte Dam Lausten, d. 18-03-2018

Hej Rikke 😃
Vi vil gerne sige jer et stort tak for “ verdens bedste lille Oliver”🐶🐶... vi elsker ham over alt på jorden,og han har et fantastisk mild og venligt sind.❤️
2 1/2 år er gået ... Oliver nyder sit hundeliv, på trods af ,vi var tæt på at miste ham til parvovirus en uge efter vi havde fået ham.
Vi sys lige du ska se vores lille guldklump...endnu en gang tusind tak ! ❤️

E-mail:

@gmail.com

koost66

Skrevet af Allan Knudsen, d. 17-03-2018

Hej Rikke og hele Madam Blå
Så er det ved at være 2 uger siden vi hentede vores lille Havashu Molly her til Århus og det går bare så godt og det skyldes at den socialicering i giver hvalpene er super så det at flytte hjemmefra bliver lettere for hvapen så en stor TAK fra Molly og
Sanna og Allan Knudsen Århus

E-mail:

@live.dk

sanna-allan

Skrevet af Ghita Krogsgaard , d. 15-03-2018

Hej Rikke.
I København går det godt med Bernhardt. Han stortrives, og er nok den mest fantastiske hvalp. Der har stort set ikke været nogle problemer, og har stort set været renlig fra dag 1. Vi er så taknemlige for alt du har gjort for os, da livet var allermest uretfærdigt. Det arbejde du og din mand gør er intet mindre end vidunderligt. Den omsorg og kærlighed i ligger i det er ubeskriveligt. Hvis Bernhardt skal have en lillebror, så ved vi hvor fra :-) Jeg vil altid give jer min varmeste anbefaling!
Hilsen Andreas, Ghita og Bernhardt.

E-mail:

@hotmail.com

ghita-gka

Skrevet af Asgerdur og Morten, d. 10-03-2018

Kære Rikke
Vores dejlige Alba, BichPoo, havde 1 års fødselsdag her den 25. februar. Vi hentede hende i april sidste år og fik den skønneste hund med hjem. Hun er legesyg, sjov, smuk, mild og evigt glad. Hun er så god til andre hunde og de mennesker hun møder, tillidsfuld og rar.
Den hvide plet på hendes bryst er stadig meget tydelig. Inden længe bliver hun storesøster (til et menneskebarn ;-)) og vi er så sikre på, at hun vil være den bedste!
De bedste hilsner Morten og Asgerdur

E-mail:

@gmail.com

asgerdur.hlynsdottir

Skrevet af Amalie Mølgaard, d. 05-03-2018

Hej Rikke!
Vi hentede vores lille havamalt, Alfred i december 2017. Vi er så glade for den lille krudtugle som godt nok er lidt fræk. Han er meget social og nysgerrig på alt! Man kan i hvert fald sige at han er faldet godt til :)

E-mail:

@hotmail.com

amalie-molgaard

Skrevet af Nina, d. 08-02-2018

En lille hilsen fra Chili, vores elskede Maltipoo dreng, som det nu er 1 år siden vi hentede. Han er uden sammenligning, verdens skønneste hund. Sød, kærlig, fræk og med det bedste temperament🐶🐶. Vi elsker ham så højt.

E-mail:

@gmail.com

Knirketrolden

Skrevet af Anne, d. 01-02-2018

Hej Rikke. Vi hentede vores lille havaneser Molly hos dig i september 2016, så det er længe siden efterhånden, men det bliver glæden over vores lille uldtot ikke mindre af. Hun er totalt midtpunkt, både i den nære og fjerne familie; glad, kærlig, sjov og sød. Verdens bedste hund:o)

E-mail:

annemoellerkristensen

@gmail.com

Skrevet af Pia Sørensen, d. 06-01-2018

Hej Rikke.
Vi hentede Sofus hos dig den 27/1-17.
Han er den skønneste hun man kan ønske sig og han er blevet et højt elsket medlem i vores familie ❤️
Jeg skal love for han har en kæmpe personlighed trods sin lille størrelse.
Han er en rigtig livsnyder og elsker at lege og hygge 💙

E-mail:

@live.dk

Finlandsgade7

Skrevet af Lotte Jørgensen , d. 02-01-2018

Ja vi prøver lige igen med et noget bedre billede af Bess.
Det forrige vi sendte kan I jo næsten ikke se det er en glad og meget smuk Hacashu.
Knus fra Bornholm.

E-mail:

@os.dk

Korner

Skrevet af Lotte Jørgensen , d. 01-01-2018

Hej Rikke og Lasse.
Ja vi synes jo vi har fået den smukkeste og sødeste Havashu hvalp man kan tænke sig.
Vores lille Bess som hun nu hedder, er helt fantastisk socialiseret over fra jer. Det er en meget flot start I har givet Bess og vi er jer dybt taknemlige. Hun stor trives, sovet hele natten og kan holde sig tør, det er bare dejligt.
Hun løb glad rundt i haven i aftes, nytårsaften når hun skulle luftes uden at tage sig af alle raketterne og nytårsknald, fantastisk.
Vi kan varmt anbefale at købe hvalp hos jer, bedre hvalpe findes ej, I gør det super godt.
Knus Lotte og Gert J.

E-mail:

@os.dk

Korner

Skrevet af signe leutholtz, d. 27-12-2017

Hej Rikke.
Vi sender lige en hilsen fra Odense, hvor vores Bichon Havanais, Maxi, nu har boet i halvandet år.
Den stortrives og er elsket af alle i familien.

E-mail:

signe.leutholtz

@hotmail.com

Skrevet af Jan Hede, d. 05-12-2017

Hej Rikke,
Vi har nu haft Eddie siden september, og han er simpelhen så dejlig en hund. Han blev meget hurtigt helt renlig, og har et godt sind. Vi er alle så glade for ham, og jeg er sikker på at han også er vældig tilfreds med tilværelsen her hos os. Vi har været yderst tilfreds med hele forløbet vi har haft med Madam Blå..

E-mail:

@almbrand.dk

rjhe