Kennel madam blå

Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Skrevet af Gitte Kallesøe, d. 28-04-2016

Hej
Vil bare høre hvad jeres bichon hvalpe koster

E-mail:

@hotmail.com

gitte_trille

Skrevet af Helle, d. 22-04-2016

Hej Rikke og Fredrik☀️
Nu har vi haft Minnie i 5 uger og hun er faldet rigtig godt til. Vi er startet på noget hvalpe møde med hende og hun smeltede alles hjerter. Hun er bare så lækker og har masser af selvtillid og gå på mod, så hun bliver helt sikke en helt fantastisk hund for os. Hunde kram fra fam. Jørgensen i snaptun😀

E-mail:

Hsj

@snaptun.dk

Skrevet af Kofoed, d. 07-03-2016

En lille hilsen fra Karla på Bornholm.
Det er nu 16 dage siden vi tog den lange vej for at hente vores lille charmetrold, som lystre navnet Karla. Hun er meget lærenem;-). Er allerede 75 % renlig, kan sitte og dække. Er madglad og legesyg.
Hun nyder at komme i skoven og på stranden, hvor hun løber frit omkring.
Vi har fået den dejligst hund, som vi alle i familien knus-elsker.
Vi kan anbefale alle at købe en hvalp fra Kennel Madam Blå.
Af hjertet tak Rikke

E-mail:

flette

@privat.dk

Skrevet af Michelle, d. 16-02-2016

Lige en lille Update fra Julius her i Odense.
Julius er nu 6 mdr. gammel og er helt igennem fantastisk.
Han trives og er meget livlig og glad. Vi har i december afsluttet første omgang af et par mdrs. hundetræning, hvor han bare var super dygtig.
Herhjemme er han 100% renlig, dygtig til at være selv hjemme og sammen har vi lært at sidde, blive, gi' pote, dæk, finde hans legetøj på navn og stå (ved vej/kryds på gåtur).
Han er så skøn, han elsker sine gåture og leg med andre hunde. Specielt hans Golden retriewer fætter og samojede kusine, de er bare et hit at lege med og drille.
Billedet er fra første tur ved frisøren som var gået så fint.

E-mail:

michellee

@live.dk

Skrevet af Familien Aagaard, Vildberg, d. 28-01-2016

Nu er det præcis en uge siden, at vi hentede skønne Asti hos jer. Hun er så dejlig, og er faldet rigtig godt til hos os. Vi nyder hende så meget, og føler hun var det helt rigtig "match" til vores familie. Kan klart anbefale andre at købe hund hos jer. De har fået en god start, det er der ingen tvivl om.

E-mail:

@live.dk

gitteaagaard

Ja, Asti er mit navn :-)

Skrevet af Dorthe, d. 15-01-2016

Følger nøje med om Amanda snart føder, kan slet ikke vente med at se resultatet 😊😊😊

E-mail:

@hotmail.com

Dorthegulloeve

Skrevet af Lotte, d. 09-01-2016

Hej Rikke.
Vi har besluttet igen at få hund, og vil høre om du regner med at have hvalpe til salg omkring uge 25/26 så vi kan bruge hele sommerferien til at lære det lille nye familiemedlem at kende 😀
Vi har tænkt på en Malteser eller shih tzu.
Med venlig hilsen Lotte

E-mail:

Hjemmeside:

@woltemaht.dk

Lotte

Skrevet af Josefine, d. 09-01-2016

Hej rikke :-)

Ville bare høre hvornår du for malteser hvalpe igen.
Og hvor meget de koster.
Kh.josefine

E-mail:

Josefine

@woltemaht.dk

Skrevet af Lars, d. 02-01-2016

Hej Rikke.
Sikke en dejlig Boomer (Chico), som vi fik oppe fra dig. Vi nyder hver dag med ham - skønt med det liv en lille hund giver i familien.
Vi kan varmt anbefale andre at købe hund hos jer.
Godt nytår fra Varde!
De bedste hilsner fra Lars

E-mail:

@gmail.com

lberikstrup

Skrevet af Helle s. Jørgensen, d. 21-12-2015

Hej Rikke. Vi er så heldige at have mødt en af jeres boomer hvalpe som er kommet til klarup ved ålborg og er faldet pladask for den race. Molly som hun hedder er sort og det kunne vi også godt tænke os. Så vi vil høre om i får nogle sorte hvalpe inden for det næste 1/2 år. Vh fam. Søgård Jørgensen

E-mail:

Hsj

@snaptun.dk

Skrevet af Jette Rødsgård Jeppesen, d. 06-12-2015

Hej Rikke. En lille julehilsen fra Alban vores shih tzu og os. Samtidig vil vi sige tak for en pragtfuld livlig og dejlig sund hvalp,- som vores dyrelæge siger ( købt okt. 2015 ) 🐶

E-mail:

@mail.dk

Hpjep

Skrevet af Cristine Larsen, d. 23-11-2015

En hilsen fra Aarhus, fra den nu 1 år gamle Bodil. Vi er så glade for hende !!

E-mail:

@yahoo.dk

cristinelarsen

Skrevet af Nanna Thomsen, d. 21-11-2015

Lige en lille hilsen fra mig (og Berta). I disse tider hvor medierne har fokus på hvalpe-fabrikker, må jeg fortælle min erfaring med Rikke og Kennel Madam blå! Jeg købte en hvalp (min første hund) i sep.14 og jeg har ikke fortrudt et øjeblik at jeg valgte Kennel Madam blå. Rikke er yderst profesionel og hendes kennel er et skønt sted at komme. Hendes hunde har rigtig fine forhold og er alle glade og tilpasse. Siden jeg købte Berta har jeg draget stor nytte af Rikkes store viden omkring hunde, hun er altid imødekommende, hvis jeg har brug for råd og vejledning. Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke og hendes kennel, og jeg er slet ikke i tvivl om at min næste hund bliver en hund fra Kennel Madam blå.

E-mail:

@hotmail.com

nanna_fredskov

Skrevet af Gerda Skaanning Opstrup, d. 06-11-2015

Hej Rikke. Luna bliver så glad, når jeg afspiller din seneste video. Hun danser rundt, hver gang hun hører din stemme. Luna er Bichon Havaneser og 15 mdr. Den første hvalpetid er godt overstået og hun er blevet meget roligere. Hun er en meget glad hund som både elsker at lege, og at hygge på skødet. Jeg er glad for, at jeg har brugt en del tid på, at børste hende. I dag har hun en fantastisk smuk lang pels, som mange beundrer. Hun er rigtig god til børn, mine 2 små børnebørn elsker hende, og det bliver gengældt. Tak for en skøn hund

E-mail:

@hotmail.com

Gerdaopstrup

Skrevet af Michelle, d. 29-10-2015

En lille hilsen her fra Julius og familien. Nu har han været i familien i 3 uger og vi er så glade for ham.
Han trives, er glad og har det godt, han har allerede lavet sig en del faste vaner og er også begyndt til hundetræning. Der er han også super dygtig men stadig lidt bange for de andre hvalpe men det går bedre og bedre og han bleve mere modig med alting for hver dag der går.
Alt i alt en meget dejlig hvalp vi har fået hjem.
Også ros til kennelmadamblaa for at være så hjælpsomme og klar med råd hvis der er noget man er i tvivl om, det giver en dejlig ro at vide man altid må skrive/ringe for spørgsmål, da man jo selvfølgelig vil gøre det så godt for sin hvalp som overhovedet muligt.
Mange hilsner fra Odense
Julius er malteser og er 11 uger på billedet.

E-mail:

@live.dk

Michellee

Vi vil gerne på besøg en dag?